سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ولی تو خونه نمیان امروژ یکیشون اومده توی خونه سه ساعت که یه گوشه خوابه و بی حاله هرچی هم غذا و اب میزارم جلوش نمیخوره انگار که گرما زده شده باشه همچین خالتیه الانم تا شنبه دامپزشکی تو شهر ما باز نیست و این گربه ها اجازه نمیدن من بکیرمشون که بخوام ببرمشون دامپزشکی سریع فرار میکنن واکسنم نخوردن الان چیکار کنم راهنماییم کنید اب خنک و غذای خانگی مرغ پخته با کدو و هویج و تخم مرغ پخته و یکم برنح میکس کردم جلوش میزارم نمیخوره ماستم گذاشتم جلوش نمیخوره هم بی اشتها است هم بی فعالیت همش خوابه

سلام وقت بخیر

تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد
حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم تراپی و دارو های دیگر تجویز شود

یک امتیاز ثبت کنید
امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟ سلام وقت بخیر باید علت استفراغ مشخص بشه اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست منتها ...
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...
سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش ... سلام وقت بخیر فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه
گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود ... سلام وقت بخیر اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ...