سلام ویروس پن لوکوپنی در محیط خونه چقدر زنده میمونه؟ و با ضد عفونی کننده های مخصوص ویروس ها از بین میره؟ و گربه ی بالغ ۳ساله که از دوماهگی کامل واکسن هاشو‌دریافت کرده میتونه ناقل پن لوکوپنی باشه؟

سلام وقت بخیر

در برخی منابع گفته شده تا ۶ ماه
و حتی در صورت مناسب بودن شرایط ، یعنی در خاک تاریک و مرطوب تا ۷ سال زنده میمونه
با آب و وایتکس باید محیط ضد عفونی بشه
ناقل که نه . ولی اگر در معرضش قرار بگیره به طور خیلی خفیف ممکنه مبتلا بشه ،، یا اینکه اصلا مبتلا نشه .
مثل کسانی که واکسن کرونا میزدن، اگر هم در معرض کرونا قرار میگرفتن، خیلی خفیف دچار می‌شدن یا اصلا مبتلا نمیشدن

یک امتیاز ثبت کنید
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم ... سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.
سلام وقت بخیر من یه گربه dsh توی حیاط مون هست بهش غذا میدم و دیگه جایی نرفته یکسال خورده ایه نر هست چندروز ساکت ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی تنفسی گربه سانان رو گربه روزانه هر ۶ ساعت دهان باید با دهان شویه کارهگزیدین ...
سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش ... سلام وقت بخیر فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه