سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی باید انجام دهم؟؟ اولین بار است این اتفاق افتاده است.آیا قسمت کنده شده به صورت خودکار ترمیم می شود؟؟؟؟

سلام وقت بخیر

پوست اندازی یک روند نرمال هست
در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه

5/5 - (1 امتیاز)
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
سلام همستر من تازه زایمان کرده بود همه ی بچه هاش توی چند روز کبود شدند و مردند دلیلش چیه ؟ سلام علت های زیادی از جمله نارس بودن یا کمبود های مادر ممکنه وجود داشته باشه
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...