سلام وقت به خیر. ببخشید من دیروز ( 18 خرداد) یه بچه گربه پیدا کردم که مدام جیغ میزنه و شکمش هم ورم غیر طبیعی داره. متاسفانه چون خودم گربه دارم گذاشتم پارگینگ و براش غذا و اب بردم اما فقط بو کرد و نخورد . مدام میدو و استرس داره . بدون معاینه ایا امکانش هست راهنمایی کنین چه دارویی بگیرم براش. ممنونم

سلام وقت بخیر، احتمالا به علت جیره غذایی نامناسب نفخ کرده منتها حتما باید ویزیت بشه. فعلا قطره خوراکی دایمتیکون هر ۸ ساعت ۵ قطره بخوره. در صورت عدم بهبودی تا ۲۴ ساعت ، حتما ویزیت بشه

4.5/5 - (4 امتیاز)
با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان سلام وقت بخیر باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ ...
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام خسته نباشید بنده یه گربه اسکاتیش ۳ماهو۷روزه دارم که الان دیدم پشت گوشش لبه های گوشش سفیدک زده ویه قسمتش ... سلام وقت بخیر ممکن هست مبتلا به قارچ پوستی شده باشد لطفا جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله ... سلام وقت بخیر یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly که باید ...