سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه دادم امروز یکی از بچه گربه ها بیحاله وهیچی نمیخوره وخوابیده همش منم دسترسی به دامپزشک ندارم چکارش کنم بهتر بشه اعصابم خورده

سلام وقت بخیر

بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید
مقداری شربت با آب و شکر درست کنید بهش بدین
بهتره به جای شیر هم شیر خشک مخصوص گربه ها رو بدین
در غیر این صورت ممکنه بیماری ویروسی گرفته باشه که علایمش بی حالی ، بی اشتهایی و اسهال و استفراغ است که حتما باید سرم و آنتی بیوتیک بگیره

4/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر گربه من صداش تغییر کرده و نمی‌تونه راحت صحبت کنه و اون بازی گوشی قبل خودش رو نداره و حالتی که ... سلام و وقت بخیر، حتما عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه. ممکنه آسم باشه. اگر در محیط دود عود ،اسفند سیگار ...
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله ... سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه ...
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...