سلام وقت بخیر..یک جفت عروس هلندی دارم که مدت یک سال میشه کرک وپرهای پرنده نر کامل ریخته و فقط پوست هستش..از نظر جفت گیری و سرحال بودن موردی نداره فقط فاقد پرو بال هستش..خواستم لطف وکمک کنید ببینم داروی خاصی برادرمانش وجود داره..باسپاس ازشما

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه مدت هست کبوتر هام مریض شدن و امروز یه دونه بچه کبوترچشماش باز نمیکنه غذا نمیخوره بهش که میدیم نمیتونه ...
سلام یک جوجه عروس هلندی ۱۲روزه دارم که دچار پا باز شدگی شده طبق توصیه پرنده فروشی پاهاشو به مدت دو روز بستم ... سلام وقت بخیر پا بطور صحیح بسته نشده، لذا جهت پانسمان صحیح به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...
سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از ... سلام وقت بخیر تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی ...