سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود و غذا نمیخورد و لاغر شده بود بردم دامپزشکی قطره اشک مصنوعی و کلوبیوتیک و بتامتازون دادن گفتن بریزم منم براش ریختم و ورم چشمش به مرور کمتر شد و خون ریزیشم کم شد اما کامل قطع نشده هنوز بعد یه ماه ترشحات داره از چشم و بینیش اما آب و غذا میخورد تمام این مدت و سرحال تر شده بود الان چند روزه دوباره حالش بد شده تنفسش خیلی سخته با دهن نفس میکشه و موقع نفس کشیدن صدای صوت میده…توانایی دوباره دامپزشکی بردنشو ندارم اگه میشه کمکم کنید بگید چیکار کنم براش چه دارویی بدم که خوب شه🥺

سلام وقت بخیر

احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه
با توجه به شدت و نوع عفونت آنتی بیوتیک مخصوص باید تجویز بشه

4/5 - (1 امتیاز)
با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان سلام وقت بخیر باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ ...
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه
سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر ... سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام، وقت بخیر، گربه من پرشین، نر، عقیم شده و 17 ماهه است. چند روز پیش تو دانشکده دامپزشکی به علت بالابودن کراتین ... سلام وقت بخیر در مشکلات کلیوی و بالا بودن فاکتور های کلیوی مانند اوره ، کراتینین حتما باید سرم تراپی و دارو ...