سلام وقت بخیر یه سگ پامر روباهی سفید رنگ حدود دو ساله دارم یه مدته آبریزش چشماش احساس میکنم زیاد شده و گوشه ی چشماش ترشحات قهوه ای رنگ خشک شده هست که تمیزش میکنم که این ترشحات از اول بود و با محلول مخصوصش تمیزش میکنم ولی الان علاوه بر اینکه احساس میکنم آبریزش چشماش زیاد شده گاهی اوقات وقتی بهش دقت میکنم یا بهم نگاه میکنه چشمک میزنه و انگار پرش پلک داره ولی خب به رفتاراش که دقت میکنم نه عدم تعادلی میبینم تو رفتارش نه بی اشتهایی

سلام وقت بخیر، در این نژاد طبیعی هست (وجود رنگدانه در اشک به علت تماس با اکسیژن هوا اکسید میشه و رنگ قهوه ای در گوشه داخلی پلک ایجاد میشه) فقط دستکاری زیاد و تمیز کردن بیش از حد خودش میتونه مشکل شدیدتر کنه. خوبه‌ که‌ در چک آپ روتین معاینه چشم انجام بشه.

3.5/5 - (4 امتیاز)
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
چه نوع سگ برای زندگی کردن توخونه راحته و یه سگی که با بچه میونه ی خوبی داشته باشه سلام وقت بخیر اگر در حوزه درمان سوالی داشته باشید در خدمت شما هستیم.
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...