سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش

سلام وقت بخیر

لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین
این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ میده

4/5 - (1 امتیاز)
وقتتون بخیر خرگوشم الان چند روزه هی آویزون دستم میشه، انگار که میخواد رابطه جنسی برقرار کنه نمیدونم نره یا ... سلام وقت بخیر، در خرگوش های نر مشکل اسپری کردن ادرار وجود داره و می توانیم عقیم سازی رو پیشنهاد بدیم. در خرگوش ...
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
با سلام. خرگوش من یک مینی لوپ ترکیش نر هست که حدودا یک سالشه. از دو روز پیش خرگوش قادر به دفع نیست و اشتهای زیادی ... سلام وقت بخیر، انجام رادیولوژی، سونوگرافی از محوطه شکم و مثانه به همراه آزمایش خون کامل، در جهت تشخیص دقیق‌تر ...
لاک پشتم از صبح چشماش و باز نمی‌کند علل بروز این پدیده چیست؟ سلام وقت بخیر کمبود ویتامین آ