سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه … امروز یکم تخمه و دونه و پلت خورد ولی بعدش یکم بالا آورد…. دیروز بهش ماکارونی و فلفل دلمه ای دادم بعدش بالا آورد و بیحال شد… شب قبلش هم حموم بود…. یکم هم پف کرده…. خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه و درمان شود.

یک امتیاز ثبت کنید
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید
جوجه اردکم هی سرش و رو میاره بالا و به کمرش میچسبونه طوری که اگر نگیرمش میفته و دست و پا میزنه چیکار کنم یکی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، تشخیص اولیه کمی ناممکن است و توصیه می‌گردد بطور بالینی و دقیق معاینه ...
یه جوجه اردک دارم. در انتهای دو طرف نوکش زائده زگیل مانند در اومده و داره بزرگتر میشه. این چی هست؟ آیا قارچ ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیر با آبله هست، از پماد آسیکلویر برای زوائد استفاده و جهت عفونت ثانویه حتما به ...