سلام وقت بخیر گربه من قبل زایمان کک داشت و الان بچه های ۴ روزه اش هم کک گرفتن چیکار باید بکنم ؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت درمان و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه کنین
محیط زندگی گربه ها را مرتب جارو برقی بکشید
تمام جای خواب و ملحفه و پتو و… را با اب گرم شستشو بدهید
هر جایی از منزلتان که گربه تردد جارو بکشید و ملحفه هارا بشویید چون کک شما را هم نیش میزند

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر ما ی گربه ی خیابونی داریم بعد دور دهانش سیاه شده و داخل دهانش هم دایره های چرکی هست چه بیماری ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی گربه هاست در صورت عدم اشتها که معمولا به خاطر زخم ها و درد در دهان ...
سلام خسته نباشید بنده یه گربه اسکاتیش ۳ماهو۷روزه دارم که الان دیدم پشت گوشش لبه های گوشش سفیدک زده ویه قسمتش ... سلام وقت بخیر ممکن هست مبتلا به قارچ پوستی شده باشد لطفا جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...