سلام وقت بخیر گربه من صداش تغییر کرده و نمی‌تونه راحت صحبت کنه و اون بازی گوشی قبل خودش رو نداره و حالتی که داره انگار دچار خفگی شده

سلام و وقت بخیر، حتما عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه. ممکنه آسم باشه. اگر در محیط دود عود ،اسفند سیگار و … هست باید حذف بشه همچنین گل و گیاه و …  باید کاملا معاینه بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من می‌خوام یه گربه دو ماهه به خونم بیارم ولی به موی گربه حساسیت دارم و اگه بره در دهانم نفس تنگی شدیدی ... سلام وقت بخیر، شما باید به کلینیک های آلرژی انسانی مراجعه بفرمایید و یک دوره حدود یک ساله درمان بگیرید و سپس ...
سلام خسته نباشید من گربم یماهو چند روزشه تقریبا یه وجبه نژادشم dsh(خیابانی )هستش جنگل که بودیم یه تیکه نمیدونم ... سلام وقت بخیر، اگر کیت های ویروسی منفی شده است و مطمئن هستین که چیزی از زمین خورده نیاز به عکس رادیولوژی داره ...
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه
گربه ام نژاد اسکاتیش بیریتیش هستش چند وقتیه تو مدفوعش خون هستش حس میکنم درد شکم هم داره ناله هم میکنه من سمنان ... سلام وقت بخیر برای تشخیص قطعی باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه