سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و انگل تراپی شد واکسن هم دو دوز زد دکتر هم بهمون گفت قرص مترونیدازول و پودر پتاسیم بهش بدیم الان ۴ روزه که داروهاشو قطع کردم علی رقم رسیدگی زیاد اصلا وزن اضافه نکرده و ادرارش به رنگ سبز شده خیلی هم میل به غذا نداره کم کم مرغ میخوره فقط میخواستم بپرسم ازتون که طبیعیه یا باید ازمایش گرفته بشه ازش ممنون میشم راهنماییم کنین

سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش ... سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از ...
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...