سلام وقت بخیر من یک مرغ عشق دارم که نوکش به طرز عجیبی رشد کرده خیلی وقته که اینجوری بخاطر همین توجه ای نکردم تا امروز که دیدم با نوکش زیر گردنش خون مرده شده

سلام وقت بخیر، قطعا منقار پرنده شما به طور روتین و ماهیانه باید اصلاح و تریم شود. جهت اصلاح منقار پرنده حتما به مجموعه مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی من تازه از تخم در اومده بهش غذا نمیدن دهنش رو چطوری باز کنم بهش سرلاک بدم اصلا دست به نوکش میزنم ... سلام وقت بخیر بابد بطور دستی تغذیه را انجام دهید از سرنگ‌های لورلاک و اسکالپ وین که قابل تهیه از داروخانه‌های ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام میخواستم بپرسم عروس هلندی من ۴ ماهش است سرما خورده اسهال هم داره امشب لرزش گرفته پف هم میکنه چی بدم بهش ... سلام وقت بخیر، با توجه به گزارشات شما، پرنده به واسطه ابتلا به بیماری، دچار کاهش وزن، لاغری و افت سطح قند خون ...
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.