سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته باشه.بین پرهاشو نگاه کردم چیزی ندیدم ولی استرس دارم.برای ریزش پرخاش چه دارویی مناسبه؟و ممکنه شپش داشته باشه؟

سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی و نظافت بوده، در غیر این حالت عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد پر طوطی سانان و … مطرح می‌باشند.

4/5 - (2 امتیاز)
سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید ... سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید
سلام من پرنده رو تازه گرفتم و همش دارم پرش رو می‌کنه و وقتی خودش رو تموم میده خونه در پرش میشه سلام وقت بخیر، احتمالا استحمام پرنده و رطوبت محیط کافی نیست. پرنده باید معاینه شود تا عامل این وضعیت مشخص ...
سلام بلدرچینم توسط کلاغ مورد حمله قرار گرفته و نوک بالایی شکسته و غذا نمیتونه بخوره . راهی برای درمان وجود ... سلام وقت بخیر، بله نو پرنده در گذر زمان و طی چند ماه رشد خواهد کرد. توصیه به مراجعه جهت درمان و پروتز منقار ...
سلام وقتتون بخیر من یه عروس هلندی سه ماهه دارم که هنوز سرلاک بهش میدم. چند روز پیش یهو شروع کرد به جمع زدن و ... سلام وقت بخیر برای تشخیص پارگی چینه دان باید بطور دقیق معاینه شود، اگر تهران هستید در اولین فرصت مراجعه ...