سلام وقت بخیر من یک جفت مرغ عشق دارم چند وقتی هست چوب لونه شون رو می‌کنند من حتا چند تا اسباب بازی براشون تهیه کردن ولی بازم چوب می‌کنند و میریزن کف قفس میشه بگید علتش چیه و چیکار کنم تا دیگه چوب نکنند؟

سلام وقت بخیر

بنظر میاد که پرنده‌های شما به چوب لانه علاقه بیشتری نسبت به اسباب بازی دارند.

یک امتیاز ثبت کنید
آیا مکمل های کلسیم و مولتی ویتامین برای توله ها مفیدند؟ در صورت بیماری یا کمبود دامپزشک این مکمل ها را تجویز می‌کند. اما تا وقتی حیوان جیره غذایی کاملی دارد نباید ...
آیا بیمارستان پذیرش بیمار جدید دارد؟ بله. بعد از خاتمه همه گیری کوید19، بیمارستان مانند گذشته پذیرای بیماران جدید می باشد.
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام سگ من حامله است بردیمش پیش دامپزشک گفت یک هفته دیگه احتما زایمان کنه ولی هیچ نشانه ای از بارداری نداره ... سلام و وقت بخیر برای تشخیص قطعی حاملگی باید عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه گاهی به علت کم بودن تعداد ...