سلام وقت بخیر من یه گربه dsh توی حیاط مون هست بهش غذا میدم و دیگه جایی نرفته یکسال خورده ایه نر هست چندروز ساکت شده و اصلا بازی نمیکنه دهنش خیلی بوی بدی میداد حتی صداش هم فرق کرد من فکر کردم بالغ شده ولی امروز تب دهانش رو دیدم قرمز مانند خونی بود و دندوناش رو که چک کردم دیدم انگار زخم شدن و خونی هستن عکس هم گرفتم اگر نیاز هست بفرستم میشه راهنمایی بفرمایید چیکارش کنم و چه دارویی چیزی براش بگیرم

سلام وقت بخیر

یکی از بیماری های ویروسی تنفسی گربه سانان رو گربه روزانه هر ۶ ساعت دهان باید با دهان شویه کارهگزیدین شستشو بشه و آنتی بیوتیک تزریقی دریافت کنه
با توجه به شدت ضایعات ممکنه درمان تا یک ماه طول بکشه
لطفا به دامپزشک مراجعه نمایید

یک امتیاز ثبت کنید
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...
سلام خسته نباشید من سه تا بچه گربه دارم یه چهار روزه چشماشون عفونت کرده و ترشح میکنه و چشاشونو بسته نگه میدارن ... سلام وقت بخیر میتونین فعلا از قطره چشمی کلوبیوتیک هر ۶ ساعت ۱ قطره و ویروسید هر ۸ ساعت ۱ قطره استفاده کنین اگر ...
سلام من می‌خوام از یک گربه 1 ماهه نگهداری کنم ولی نمیدونم چه زمانی و توی چه سنی چه واکسنی داره ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر واکسیناسیون گربه از ۶ الی ۸ هفتگی شروع می شود ۳ دوز واکسن چندگانه باید در ماه های دوم ، سوم ...
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...