سلام وقت بخیر من یه گربه ۵ ماه دارم بعضی وقتا همش چشمشو میبست در حد یه ۲۰ سانیه من جدی نگرفتم تا چشمش اب میومد و گربه همش پلک میزد من پرس جو کردم گفتن باید قطر سیپلکس از داروخانه انسانی بگیر بریزی داخل چشمش میخاستم ببینم ضرر داره براش یا نه؟

سلام وقت بخیر

مشکلی نداره میتوانید هر ۶ ساعت ۱ قطره سیپلکس داخل چشمش بریزین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ... سلام وقت بخیر تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم ...
سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد سلام وقت بخیر هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به ...
گربه من از هر گربه دیگه ای خیلییی می‌ترسه حتی از بچه گربه، چیکار کنم که دیگه نترسه؟ می‌خوام یکم جسور تر ب ... سلام وقت بخیر این رفتار ها شخصیتی و رفتاری هست اگر گربه خانگی هست و با حیوانات دیگری ارتباط ندارد نیازی نیست ...
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...