سلام وقت بخیر من یه گربه ای رو از یکی گرفتم به سرپرستی گربه dsh هست و اینکه فقط انگل تراپی شده میخاستم بدونم واکسن هاش به چه صورته چند وقت یکباره و اینک هزینه هاش در بیمارستان شما چقدر میشه

سلام وقت بخیر

واکسن چندگانه از ۲ ماهگی شروع میشود
دوز دوم ۳ ماهگی
دوز سوم ۴ ماهگی
واکسن هاری پس از اتمام ۳ ماهگی
و سپس سالی یکبار هر دو واکسن تکرار میشود
برای دریافت هزینه ها با بیمارستان تماس بگیرید

یک امتیاز ثبت کنید
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
سلام.. یک چشم گربه من ورم کرده و مدام ابریزش داره.. ی سری ترشحاتم داره.. میتونه از چی باشه سلام وقت بخیر ممکنه سطح قرنیه زخم شده باشد با جسم خارجی داخل چشمش باشد و حساسیت داده باشد لطفا جهت معاینه ...
سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان ... سلام وقت بخیر ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود و ...
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...