سلام وقت بخیر من یه گربه از سن دو هفتگی از حیاط همسایه پیدا کردم و در خانه نگه داری میکنم، الان تقریبا پنج ماهش هست و به دلایلی شرایط زدن واکسن و بردن به دامپزشکی را نداشتم، میخواستم بدونم هزینه واکسن برای گربه ام چقدر میشود؟

سلام وقت بخیر

برای هزینه ها لطفا با بیمارستان دامپزشکی تماس بگیرین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک بچه گربه پیدا کردم ک بچه ها داشتن اذیتش میکردن… اوردمش و الان حدود یه هفتست که دارم ازش مراقبت ... سلام وقت بخیر، در بچه گربه ها نباید از جگر یا گوشت و مرغ به تنهایی برای تغذیه استفاده شود زیرا منجر به پوکی ...
سلام من دو ماه هست که به یک گربه بیرون غذا میدم و هر روز میبینمش و راحت می‌زاره بهش دست بزنیم. چند روز پیش رو ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود
سلام من حدود یک هفته ی پیش یک بچه گربه پیدا کردم که بچه های کوچه باهاش بازی کرده بودن و مادرش سمتش نمیومد ، ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها به شدت به کاهش قند خون و کاهش دمای هم حساس هستن. جای بچه گربه گرم باشه و کمی هم شربت ...
باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش ... سلام وقت بخیر چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید انقدر ...