سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش دست میزدم ناله میکرد باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق تر تشخیص داد

یک امتیاز ثبت کنید
سگم چن روز پشت هم سیب زمینی پخته خورده به علاوه غذا خشک و هویج..الان دوروز شده که اسهاله و رنگش طبیعیه اما خب ... سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید میتوانید از برنج کته بدون روغن و ادویه و ...
یک سگ چهار ساله دارم که دامپزشکی امروز واکسن سالیانه را اشتباها بعد از سه ماه برایش زد یعنی ۹ ماه زودتر از ... سلام وقت بخیر، احتمال ایجاد مشکل خیلی کم است. در واکسیناسیون اولیه سه دوز واکسن با فاصله یک ماه تزریق میشوند ...
سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه ... سلام وقت بخیر ممکنه به موزر آلرژی داده باشه یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه باید ویزیت بشه
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید