سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ولی مثل اینکه غذا نخورده و استفراغ شدید داشته ولی بعد استفراغ چند ساعت بعد غذا خورده غذاشم فقط مرغ بوده امروز طرفای بعد از ظهر مدفوعش اسهالی بود ولی نه زیاد رفته رفته فاصله‌ بیشتر شد بعد دیگه قطع شد بهش غذا دادیم ابم خودش میخوره اشتها هم داره فقط مدفوعش خیلی خیلی رقیق و همراه تکه های غذاعه.. احتمالش هست پاروا باشه؟ بی‌حالی و.. نداره خونی هم نیست

سلام وقت بخیر

با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم هست
احتمال یه غذایی خورده که گوارش رو به هم ریخته
اگر در ۲۴ یا نهایتا ۴۸ ساعت آینده بهتر نشد به دامپزشک مراجعه نمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
عرض سلام و خسته نباشید من یک قلاده سگ پاکوتاه نژاد اشپیتز دارم که متاسفانه نسبت به من ترس داره البته که این ... سلام وقت بخیر سعی کنید باهاش بازی های مختلف انجام بدید زمانی هم کار خوب و مورد نظر شما رو انجام میده تشویقی ...
سلام یه سگ نگهبان نژاد افغانی دارم که بعد از چفت گیری حدود یک هفته بعد دیدم خونریزی داره از نزدیک که نگاه کردم ... سلام وقت بخیر متاسفانه باید توسط دامپزشک ویزیت شود احتمال دارد محل واژن زخم شده باشد و دچار میاز شده باشد ...
سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق ...