سلام وقت بخیر من یه بچه گربه که مادر نداشت رو آوردم خونه و چند روزه که بهش شیرخشک مخصوص گربه میدم ولی اسهال داره و همچنین یکی از چشم هاش سخت باز میشه و ترشح سبز رنگ داره باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

باید معاینه و بررسی بیشتر صورت بگیرد
امکان داره شیر خشک مصرفی بهش نساخته
امکان داره دچار بیماری گوارشی ناشی از عفونت های خارجی باشه
امکان بیماری ویروسی هم هست

یک امتیاز ثبت کنید
گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود ... سلام وقت بخیر اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ...
سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش ... سلام و وقت بخیر لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید حیوان ...
درود گربم سینش سفت شده بعد واگزاری دو تا بچش ینی مشخصه ک شسر مونده تو و سفت شده و یه بچه دیگه داره هنوز پیش خودش ... سلام وقت بخیر کمپرس اب سرد، چرب کردن نوک سینه با پماد آد و ماساژ دادن میتواند کمک کننده باشد
سلام ببخشید توی حیاطمون یه گربه داریم این گربه رفته چند تا از بچه هاشم آورده بعد امروز یکی از بچه ها شو دیدم ... سلام وقت بخیر، اگر به طور کامل چشم بیرون آمده باید تخلیه چشم توسط دامپزشک جراح صورت بگیرد. اما اگر فقط در حد ...