سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ایی داخل دهنش بریزم میشه لطفا راهنمایی کنید یه دارو داره صبح یک قطره داروی دوم روزی یک قطره عصر داروی سوم یه قطره صبح یه قطره عصر ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر من یک عروس هلندی تازه گرفتم یک هفتس مدفوعش آبکی و زرد هست گاهیم خمیری زرد . دامپزشک گف قطره انرو ... سلام وقت بخیر پرنده درگیری گوارشی دارد و داروی انروفلوکساسین فعلا گزینه مناسبی می‌باشد.
سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه ...
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
پای کبوتر شکستگی ونرم شده میشه راهنمای کنید چجوری خوبش کنم سلام وقت بخیر شربت کلسیم و قطره مولتی ویتامین استفاده کنید و قطعا به دامپزشک مراجعه کنید.