سلام وقت بخیر من نزدیک چهل گربه دارم ولی امسال این گربه ها که بچه به دنیا آوردن هنوز یک ماهشون نشده ویروسی میگیرن که حتی نمیشه رگ بگیرن براشون برای اون امسال تلفات زیاد دارم نمی دونم چکار کنم به دکتر هم می برم ولی باز هم میمیرن هر روز یک کشته دارم موندم بهم کمک کنی که چکار کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنی

سلام وقت بخیر

باید نوع دقیق ویروس تشخیص داده شود محل پانسیون باید کامل ضد عفونی و شسته شود
جهت دریافت راهنمایی دقیق و تشخیص نوع بیماری به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...
سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر ... سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
سلام من یه بچه گربه گوشه ی خیابون پیدا کردم حدودا سه یا چهار هفتشه براش شیر خشک تهیه کردم روز اول خورد مدفوع ... سلام وقت بخیر بچه گربه ها از حدود ۳ هفتگی دیگه خودشون میتونن ادرار و مدفوع بکنن یه مقدار با ماساژ شکم و ناحیه ...