سلام وقت بخیر من سنجابم ریزش مویه شدیدی گرفته حدودا یک ماهی میشه اولش فک کردم ریزش مویه عادی هستش که سر فصل های مشخص شده دارن و طبیعیه ولی الان شکمش و پاهاش کلا خالی شده و رو کتف هاشم درحال ریزشه و هیچ جایگزینی هم ندارن خواهشا راهنماییم کنید ممنون

سلام وقت بخیر، ریزش مو در برخی فصل‌ها در سنجاب‌ها رایج است ولی در برخی موارد ریزش مو به دلیل عوامل دیگری اعم از سایش با سطوح پیرامون، بیماری‌های پوست و مو با منشاء باکتری و قارچ یا نوسانات هورمونی حادث می‌گردد. لذا برای تشخیص بهتر باید مراجعه و کیس بطور بالینی معاینه شود.

4/5 - (2 امتیاز)
سلام خرگوش من نوع مینی لوپ دیشب وقتی راه میرفت یک پاشو بالا میگرفت تو گوگل زدیم گفتن چیز مهمی نیس صبح دیدم ... سلام وقت بخیر قدرت اندام خلفی در لاگامورف ها بسیار بالاست و در مواردی ممکنه ستون مهره آسیب ببینه برای بررسی ...
سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش سلام وقت بخیر لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ م ...
سلام من یه خرگوش دارم و نمیخام عقیمش کنم آیا اشکالی ندارد سلام وقت بخیر، در خرگوش های ماده عقیم سازی ضروری هست. به دلیل عفونت رحم یا سرطان های رحم که به شدت هم بدخیم ...
جوجه یی حدودا ۳ الی ۴ ماهه دارم اواخر زیر نوکش یعنی گلویش باد کرده زبانش به ته حلقش رفته صدایش مثل جیغ زدن شده ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، احتمالا پرنده مبتلا به عفونت دستگاه گوارش به ویژه پیش معده می‌باشد ...