سلام وقت بخیر من دو عروس هلندی دارم. آیا اگر به مدت یک هفته با آب و غذا ی کامل عروس هلندی هامو تنها بزارم مشکلی پیش نماید. در شهر من هیچ پانسیون وجود نداره و نمیتونم در کنار اقوام خودم تنها شون بزارم. ممنون میشم جوابم و بدید🙏🙏

سلام وقت بخیر

خیر، به هیچ عنوان این کار توصیه نمی‌گردد، علاوه به فساد و کهنگی آب و غذا، موارد دیگری مانند نوسانات دمایی، صدای ناهنجار و … مطرح است. لذا به یکی از بستگان یا همسایگان به امانت بسپارید.

یک امتیاز ثبت کنید
یک جوجه مرغ ابریشمی دارم روش جسم سنگین افتاد بعد از دو روز که بهش دست زدم بدنش به طور خیلی غیر طبیعی باد کرده ... سلام وقت بخیر احتمالا به واسطه شدت ضربه، یک یا چند کیسه هوایی که کمک به تنفس پرنده می‌کند دچار آسیب جدی شده، ...
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
سلام وقت بخیر..یک جفت عروس هلندی دارم که مدت یک سال میشه کرک وپرهای پرنده نر کامل ریخته و فقط پوست هستش..از نظر ...
من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای ... سلام وقت بخیر استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال ...