سلام وقت بخیر من دوتا همستر دارم که بوی بد میدهند البته وقتی که خیلی طرفم صورتم میارم تا بوش کنم بوی بد میده میشه جواب بدین تا مشکلش برطرف بشه مرسی

سلام وقت بخیر

نه مشکلی نیست

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی ... سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه ...
سلام لاکپشت من چند دقیقه ای هست که تغریبا هیچ تحرکی نداره و (هنوز نمرده و تحرک خیلی کمی انجام میده)اما برای ... سلام وقت بخیر، دمای محیط نگهداری لاکپشت، نوع تغذیه، آخرین وعده غذا خوردن، مکمل‌های استفاده شده، بهداشت محل ...
سلام خرگوش ماده من وقتی تو دوران شیر دهی بود ی بار دیگه باردار شد ک بچه هاش سقط شدن الان دوباره حامله ست از ... سلام وقت بخیر ببن۴-۷روز بعد امکان ابستنی هست احتمال ابستنی کاذب هم هست یعنی تمامیه علامت هاب ابستنی وجود ...
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه