سلام وقت بخیر من حدود ۸ماه در حیاط خانه گربه ای را نگه داری میکنم حدود یک ماه هست که بچه هاش بدنیا اومدن اون هفته یکی ار بچه گربه ها انگشت من رو گاز گرفت ومن هم برای احتیاط ۲ سری واکسن هاری را تزریق کردم که دکتر درمانگاه به من گفت اگر تا ۱۰ روز زنده موند پس هاری نداشته سری دوم رو هم شنبه ی این هفته زدم اما الان که جمعه هست یک لحظه حواسم نبود دستم را گاز گرفت اما خیلی کوچیک یعنی شاید یک سر سوزن خون اومد یا نیومد الان که یک هفته نشده از سری دوم واکسن هاری من لازمه که دوباره تزریق کنم یا انقدر جری هست که درمانگاه برم؟؟؟

سلام وقت بخیر، مجددا به درمانگاه مراجعه کنید.

3.7/5 - (3 امتیاز)
امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟ سلام وقت بخیر باید علت استفراغ مشخص بشه اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست منتها ...
سلام دوز مناسب شربت استئوکربرای بچه گربه ی خیابانی چند میل است؟ سلام وفت بخیر، در صورت کمبود کلسیم و کاهش دانسیته استخوان ها ، به ازای هر کیلو یک سی سی هر ۲۴ ساعت
گربم ۴ ماهشه وامروز تنها توکوچه رفته بودویه گربه خیلی بزرگتراذیتش کرده و کتکش زده بود الان ۱۵ ساعته هیچی نمیخوره ... سلا و وقت بخیر غذا نخوردن در این شرایط می‌تونه به علت ترس یا درد باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه لطفا ...
سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری ... سلام وقت بخیر ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد ...