سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگید؟

سلام وقت بخیر

علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی ... سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه ...
سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید
سلام خسته نباشید من خرگوشم بند انگشت پاش شکسته الان جاش کبوده و اون انگشت شکسته رو بالا نگه داشته باید چیکار ... سلام وقت بخیر، باید آتل گرفته بشه و در صورت نیاز با توجه به شدت آسیب اگر زیاد باشه بند انگشت جدا بشه