سلام وقت بخیر مدتی هست سگم خارش داره به مدت ۲۱ روز قرص استروئیدی مصرف کرده ولی به محض قطع کردن دارو دوباره خارش گرفته وزنش ۲ کیلو هست و ۳ سالشه، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام وقت بخیر، به دلیل آلرژی و حساسیت هست. تا زمانی که ماده ی حساسیت زا در محیط باشه حتی وقتی دارو را قطع کنین دوباره علائم باز میگردد. لطفا غذای حیوانتان و محیط اطراف را بررسی کنید و ماده ی آلرژن را پیدا کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال ... سلام وقت بخیر اگر عقیم شده باشد خیر
سلام و درود وقت بخیر.سگ بنده شیتزو تریر ۴ساله هستش که چند شبه مدام خارش بدن گرفته و میخاراند.علت چیست و درمان ... سلام وقت بخیر علت اولیه خارش میتواند به دلیل حساسیت و آلرژی به چیز های مختلف باشد. مثل غذای جدید ، نیش کک ...
سلام سگم فلفل خورده حالا از دیروز بی قراره آب زیاد گذاشتم بخوره اما نمیدونم چیکار کنم سلام وقت بخیر، انواع ادویه برای حیوانات علائم آلرژی و حساسیت ایجاد می کنند. در صورت ادامه داشتن علائم بی قراری ...
وقت بخیر سگ ماده دارم با نژاد شیتزو پامر ۷ ماهش هست و ۱۰ روزی هست که پریود شده جفت گیری داشته و در حال جفت گیری ... سلام وقت بخیر، بعد از ۳۰ روز سونوگرافی شکمی جهت تایید آبستنی و در صورت تایید ویزیت داخلی و بررسی محوطه‌ی لگنی ...