سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس میزنه و انگار که نفس کم داره .اطراف لگنش کامل رفته تو و خیلی لاغر شده،میتونه از چی باشه،چطور میتونم کمکش کنم:)

سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی شود و ازمایش خون گرفته شود . ممکن است به دلیل بیماری های ویروسی باشد. یا حتی مشکلات کلیوی و…

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب ... سلام وقت بخیر گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار ...
سلام وقتتون بخیر ما ی گربه ی خیابونی داریم بعد دور دهانش سیاه شده و داخل دهانش هم دایره های چرکی هست چه بیماری ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی گربه هاست در صورت عدم اشتها که معمولا به خاطر زخم ها و درد در دهان ...
سلام خسته نباشید. چند روزه که گربم اسهال گرفته و نمیتونه دستشویی کنه چون دردش میاد و همش مقعدش رو لیس میزنه ... سلام وقت بخیر ابتدا باید مشخص شود منشا اسهال از چی هست ( روده بزرگ یا روده کوچک با حتی دلایل دیگر ) تا بتوان ...
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین