سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر که انداختیم تو قفس ماده شروع به زدن هم دیگه کردن راهکارش چیه از هم خوششون بیاد . چند روز پیش هم طوطی ماده تخم کرده بود ما دیروز برداشتیم . حالا نمیدنم برا اون یا نه چطوری اینارو دوست کنیم ممنون از پاسخگویی تون.

سلام وقت بخیر

شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را در دو قفس مجزا قرار داده و تدریجا با یکدیگر آشنا کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه ... سلام وقت بخیر پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد ...
سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.
پرنده من ۳ ماه پیش شپش زده. توی این سه ماه من مدام. اسپری شپش. قطره شپش. شستن با آب تنباکو. روغن زدن. همه رو انجام ... سلام وقت بخیر، واقعیت این هست که شما خود درمانی انجام داد‌ه‌اید. هر عارضه یا بیماری ابعاد مختلفی دارد که ...