سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد وغیره.از دیروز صبح تا الانهیلی رفتاراش عجیب شده.نه غذا میخوره نه آب.دیشب دیدم چشمش عفونت کرده.چشمش رو با آب جوش خنک شده یذره شستم و اوکی شد.صبح هم اوکی بود تا بعد از ظهر.از ۲ ۳ ساعت پیش افتاده یه گوشه هی خودشو از اینو به اونور پرت میکنه.انگاری فلج شده.خیلی نگارانشیم.چشماش هم همش میبنده نفس هم میکشه.علاوه بر اینها هر چند دقیقه یبار انگاری تشنج میکنه.دندوناش رو هی باز و بسته میکنه.لطفا لطفا لطفا سریع جواب بدید خیلی براش نگرانم تو این چند روز خیلی بهش وابسته شدیم.اگه بمیره هممون افسرده میشیم.اب هم بهش نخورده

سلام وقت بخیر

از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و ...
سلام وقتتون بخیر ی مرغ دارم تقریبا پنج ماهشه داخل چشاش کف می‌کنه و‌غذا نمیخوره چیکار کنم سلام وقت بخیر، احتمال درگیری پرنده با یک بیماری ویروسی یا باکتریایی اثر گذار بر سینوس‌های صورت مطرح است، ...
بهتره یه لاک پشت خزری چقدر از اب بیرون باشه هنگام خواب و .. چی سلام وقت بخیر، خودش تعیین میکنه
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...