سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه زیر بدن خودش باید براش چیکار کنیم

سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه گربه ۹ ماهه دارم پرشینه. بخاطر ریزش مو دکتر براش امگا ۳ تجویز کرد دوره اول رو تموم کرد رفتیم برای ... سلام بله مشکلی نیست
اگه گربه داخل خونه fip بگیره به گربه های تو حیاط سرایت میکنه؟ تماسی خاصی نداشتن با هم به نظرتون مبتلا شدن؟ سلام وقت بخیر، ویروس FIP از جهش داخل بدن ویروس FCoV به وجود می‌آید. FCoV از طریق مدفوع به دهان قابل انتقال است ولی ...
من گربمو جفت انداختيم و بعد يك هفته غذاش و خوابش بيشتر شد و به چشمم چاق شده شكمش و دنبال جا ميگرده امروز از ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید برای سونوگرافی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید دوره ی ابستنی گربه حدود ۶۲-۶۳ ...
ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه ... سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل ...