سلام وقت بخیر عروس هلندی من ی مدته پر سمت چپش رو بلند میکنه و جیغ میزنه انگار که یه چی داره اذیتش میکنه احتمالا شپش گرفته تو گوگل نوشته که روغن نباتی باید ب زیر پرهاش بمالیم تا شپش ها برن منم همین کارو کردم ولی پرندم یه جوری شده ساکت شده ی جا میمونه بازیگوشی نمیکنه دلیلیش رو میدونید خلیی نگرانم؟

سلام وقت بخیر

احتمال زیاد یک خراش یا جراحت ایجاد شده و بهتر است بال با دقت بررسی و جراحت برطرف بشود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام وقت بخیرببخشید پرنده ام التهاب داخل مفاصل پا دارد به دو تا دامپزشکی داخل شهرمون مراجعه کردم داروی ملوکسیکام ... سلام وقت بخیر احتمالا مصرف این دارو به مدت ۲۱ روز مشکلاتی را برای دستگاه گوارش ایجاد خواهد نمود، از دامپزشک ...
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...