سلام وقت بخیر عروس هلندی من به گفته فروشنده 6 ماهه نر هستش الان بعد از دو هفته و چن روز که آوردمش خونه از روی دست غذا میخوره و روی دست میشینه ولی هنوز از انگشت میترسه و سعی میکنه گاز بگیره و بیشتر با غذا روی دست میمونه بدون غذا سریع میاد پایین و موقع غذا خوردن از ظرف غذاش هم میزاره با انگشت نوازشش کنیم بعد از یک هفته به توصیه یک فردی با دستکش سعی کردم با غذا از قفس بیارمش بیرون و دستم رو خونی کرد ولی بعد از نوازش دوباره بردمش تو قفس و بعد از اون هم کاملا حالش خوب هست و به همه اعضای خانواده عادت کرده من با یک ترانه کودکانه به اون غذا میدم و اون آوا های نا مفهومی رو تکرار میکنه و کمی گردنش رو بالا پایین میکنه میشه گفت که تا حدودی دستی شده؟؟؟ اینکه برای تغذیه فقط ارزن رو خیلی دوست داره و میخوره و از میوه و میلورم تشویقی و غذای مخلوط دوری میکنه و نمیخوره اصلا (فقط ارزناشو جدا میکنه و میخوره) و اینکه بلغور جو رو هم الان میخوره و دوست داره ولی توجه کردم کلا از چیزای خیس خوشش نمیاد برای از قفس بیرون اوردنش نیاز به این هست که ببرمش دامپزشکی پر های پروازی رو کوتاه کنم؟؟ و اینکه یه انگشت نداره بعد از دو روز که اوردمش متوجه شدم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

پرنده شما تا حدودی دستی و رام شده ولی نیاز به پشتکار و پیگیری دارد، برای تغذیه علاوه بر ارزن و کتان از غذای پلت تجاری طوطی‌ها استفاده کنید، هر دو ماه یکبار توسط دامپزشک چکاپ شود.

یک امتیاز ثبت کنید
ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم ... سلام وقت بخیر احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده ن ...
سلام ببخشید جوجه مرغ عشق ها چه غذایی میخورند آیا خیار یا کاهو هم میخورند سلام وقت بخیر غذای اصلی توسط والدین یا سرلاک می‌باشد ولی از اقلام دیگر مثل میوه و سبزیجات جهت تنوع تغذیه ...
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام اگه میشه راهنمای کنید تعادل مرغ مينا من کم شده و به زور راه ميره و به زور روی چوب می ایستاده اشتهاش خوبه ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، پرنده باید بطور دقیق و بالینی معاینه و سپس درمان شود، لذا مراجعه حضوری ...