سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه یعنی یمی دوتا از تخمها بیرون ومهمتر خودش که بی حال شده ونمیتونه پرواز کنه حتی از قفس هم نمیتونه بیرون بیاد ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد دارد.
درصورتی که پرنده ضعیف و بی‌حال می‌باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل ...
سلام من دیشب پام رفت روی جوجه بلدرچینم بعد امروز صبح بلند نمی‌شه از سر جاش همش یه جا خوابیده ی‌خواستم بدونم ... سلام وقت بخیر، قطعا خطراتی مثل ضرب دیدگی، کوفتگی، در رفتگی مفاصل، شکستگی و حتی خونریزیهای داخلی مطرح می‌باشد. ...
من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره سلام وقت بخیر پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.
سلام روز بخیر جوجه عروس هلندی سرلاکی دارم که به سختی راه میره و ادرارش هم چسبنه و سیاه و ابکیه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، احتمال زیاد سرلاک استفاده شده برای پرنده نامناسب هست که دچار درگیری گوارشی شده، لذا سرلاک ...