سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم

سلام وقت بخیر

اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه ... سلام وقت بخیر پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق ...
سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ...
سلام من عروس هلندی دارم ۴ ماهه شه شپش گرفته بود از داروخونه اسپری ضد شپش مناسب طوطی گرفتم اسپری کردم بهش الان ... سلام وقت بخیر، بهترین گزینه برای کنترل یا درمان انگلهای پوستی استفاده از قطره آیورمکتین می‌باشد که فقط در ...
چه نوع غذا و رژیم غذایی برای بلدرچین توصیه میکنید؟ سلام وقت بخیر غذای پلت استارتر مرغداری مناسب‌ترین گزینه می‌باشد.