سلام وقت بخیر عروس هلندیم ۵ روزیه مریض شده تا چند روز فقط بی حال بود و عطسه میکرد وکم اشتها ،الان دو روزیه که همش دهانش باز از راه دهن نفس میکشه و فقط آب میخوره …بهش سرلاک دادم ولی بالا میاره نمیتونه بخوره .سرچ کردم احتمالا عفونته . چه دارویی بهش بدم که خوب بشه؟

سلام وقت بخیر

احتمالا پرنده دچار درگیری تنفسی شده و باید پلان درمان تنفسی اجرا شود که قطعا توسط مراکز دامپزشکی قابل اجرا است.

یک امتیاز ثبت کنید
یه جوجه مرغ دارم امروز دیدم چشمش بسته س و نمیتونه باز کنه علتش چیه و چیکار باید بکنم؟🥲 سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی باعث بروز التهاب و عوارض در ناحیه سر، صورت و چشم شده است، از آنتی‌بیوتیک ...
سلام عروس هلندی من مدتیه پای راستش درد میکنه و پاشو میکوبه ولی خراش یا زخمی روی پاش نیست تا حالا شبها سر و صدا ... سلام وقت بخیر تمام موارد رفتارهای متعاقب وجود درد و ناراحتی برای پرنده می‌باشد لذا جهت تشخیص و درمان مناسب ...
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...