سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه

سلام وقت بخیر

این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز ... سلام وقت بخیر پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به ...
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟ سلام وقت بخیر فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.
طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید سلام وقت بخیر برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.