سلام وقت بخیر ضمن تشکرازشما مدتیه کبوتری دارم که حدود دوماه پیش یه برجستگی روی مفصل بالش هست به دستور دکتر یک هفته آنرو فلوکساسین خورده و مقداری از التهاب بالش رو برداشته ولی هنوز التهاب مفصل بالش هست و بیشتر از قبل شده لطفا بفرمایید آیا راه درمانی وجود داره( بافت برجستگی نرم هست )

سلام وقت بخیر

لطفا از عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال نمایید.
در صورت امکان حضوری مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه طوطی ملنگو نر دوساله دارم امروز براش یه جفت گرفتم فک کنم ۲ سال یا ۲ و نیم سالشه و قبلا درحد ۱۰ روز ... سلام وقت بخیر برای یک مدت پرنده‌ها در قفس‌های مجزا باشند بعد بطور تدریجی قفس‌ها نزدیک شده و بعد از ۱۰ روز ...
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...
من دو تا عروس سرلاکی دارم که سرما خوردن باید چیکار کنم پرهای دور چشمشون در اومده بود اما الان خالی شده چه کار ... سلام وقت بخیر، قطعا ریزش پر در ناحیه صورت به دلیل التهاب و عفونت ناشی از بیماری است. جهت درمان به دامپزشک پرندگان ...
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...