سلام وقت بخیر سگ من پامره و 23روزه هست تو 20روزگی از پیشه مامانش اوردمش و پهش شیر خشک میدم امروز یه بار بالا اورد و اسهاله میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

احتمال داره مبتلا به بیماری ویروسی پاروو باشد
لطفا جهت کیت گذاری و اخذ ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام یه سگ نگهبان نژاد افغانی دارم که بعد از چفت گیری حدود یک هفته بعد دیدم خونریزی داره از نزدیک که نگاه کردم ... سلام وقت بخیر متاسفانه باید توسط دامپزشک ویزیت شود احتمال دارد محل واژن زخم شده باشد و دچار میاز شده باشد ...
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سگم از ساعت 7 شب دیروز اسهال داره و امروز هم یه بار بالا آورده از دیشب تا حالا 5 بار اسهال داشته،عقیم شده چیکار ... سلام فورا به دامپزشک مراجعه کنید
سلام خسته نباشید . من یه توله سگ دارم در عرض یه روز حالش ریخت بهم نمیدونم گرما زده شده یا این سر دل کرده . بی ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به عکس رادیولوژی و ازمایش خون دارد ممکن هست جسم خارجی خورده باشد باید جهت معاینه ...