سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست بعد از دوروز بی‌حالی و بس اشتهایی الان خوراکش خوب و شروع به بازی کردن میکنه و بعد دوروز مدفوع کرده اما بصورت قیر مانند هست ک متوجه شدم خونریزی گوارشی هست بای. چکار کنم ممنون میشم بهم اطلاع بدید الان خیلی سرحال هست ولی یبوست داره و اگه مدفوع کنه سیاه رنگ هست باید چکار کنم تشکر

سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه فرمایید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام خسته نباشید ببخشید سگ من از دیروز سه بار استفراغ سفید رنگ مایع کرده و هیچی نخورده فقط بعضی وقتها آب میخوره ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت بهش ناشتایی بدید هم آب و هم غذا مقداری یخ فقط در جلوش بذارید بعد از ۲۴ ساعت هم با حجم ...
یه سگ هار داخل ساحل سگمو گاز گرفت یکم زخم شده شکمش سگم واکسن هاری خورده و 2سالشه آیا خطری تحدیدش میکنه؟ سلام وقت بخیر بله اگر سگ هار بوده باشه سریعا به دامپزشکی مراجعه کنین خودتون هم با سگتون تماس مستقیم نداشته ...
سلام سگ یورکشایرترییر من از درب خانه فرار کرد بیرون سگهای بیابونی بهش حمله کردن من نجاتش دادم اما ران سمت ... سلام وقت بخیر، حتما از لحاظ هاری چک بشه. زخم های گاز گرفتگی به شدت مستعد عفونت های شدید هستند. کوآموکسی کلاو ...
سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم ... سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست