سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟

سلام وقت بخیر

باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه
ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد باشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب سگ من ۱۴ سالشه و نژادش مالتیزه الان از اردیبهشت تا حالا ۲ بار خون دماغ شده دائما توی تنفسش احساس ... سلام وقت بخیر باید آزمایش خون و عکس رادیولوژی انجام بشه که نظر قطعی بدیم
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...
سلام خسته نباشی سگه من هر چیزی که تکون میخوره حمله می‌کنه میگیره چطوری باید پیشه دکتور ببرمش سلام وقت بخیر باید براساس وزنش ابتدا قرص یا داروی خواب اور بهش بدهید ( داخل غذا یا .. ) و سپس به دامپزشکی جهت ...
با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا ... سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست ...