سلام وقت بخیر سگ شیتزو چن وقته بالای چشاش قرمز شده حالت جوش داره چیکار کنم البته بگم که این ماه هی مکان زندگیش عوض شده

سلام وقت بخیر

التهاب و عفونت پلم انواع مختلفی داره که با معاینه دامپزشکی نوعش مشخص میشه
باید مشخص بشه که التهاب اولیه مربوط به چشم هست یا به پلک ها مربوطه که درمان اختصاصی انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید
یک سگ چهار ساله دارم که دامپزشکی امروز واکسن سالیانه را اشتباها بعد از سه ماه برایش زد یعنی ۹ ماه زودتر از ... سلام وقت بخیر، احتمال ایجاد مشکل خیلی کم است. در واکسیناسیون اولیه سه دوز واکسن با فاصله یک ماه تزریق میشوند ...
توله ۳ ماهه ژرمن دارم همیشه ازمون میترسه ازمون فرار میکنه تا مارو میبینه یهو ادرارش میریزه خیلی استرس داره ... سلام وقت بخیر کم کم به محیط و شما عادت میکند میتوانید با بازی کردن و غذا عادت و تشویقی دادن بهش احساس امنیت ...
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.