سلام وقت بخیر…سوالم اینه که اگر یک بچه گربه خیابانی ۲ ماهه یکی از چشم هاش بسته شده باشه…با مراجعه به دامپزشكي اون چشم رو میشه باز کرد و درمانش کرد؟ یا فایده ای نداره و دیر شده؟

سلام وقت بخیر، اگر بافت چشم سالم باشد بله درمان پذیر هست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک ... سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش ... سلام و وقت بخیر لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید حیوان ...
سلام خسته نباشید حدودا یه سال میشه که یه بچه گربه ماده(خیابونی) بزرگ کردم سه تا بچه بدنیا آورد سه ماهه شدن نگهداری ... سلام وقت بخیر ممکنه یک مقدار سخت بتونن از پس خودشون بر بیان ولی اگر براتون سخت هست ، بله ۳ دوز واکسن و ضد ...
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...