سلام وقت بخیر دوتا بچه گربه هام سرما خوردن راه درمانی هست که بتونم انجام بدم تازه ۲۰ روزشونه

سلام وقت بخیر

باید تمامی علائم بالینی دقیق توسط دامپزشک ویزیت شود تا انتی بیوتیک مناسب تجویز شود

5/5 - (1 امتیاز)
درود گربم سینش سفت شده بعد واگزاری دو تا بچش ینی مشخصه ک شسر مونده تو و سفت شده و یه بچه دیگه داره هنوز پیش خودش ... سلام وقت بخیر کمپرس اب سرد، چرب کردن نوک سینه با پماد آد و ماساژ دادن میتواند کمک کننده باشد
سلام خسته نباشید‌ سوالی ک داشتم اینه ک من گربم تازه بچه بدنیا اورده میخام ببینم امکانش هست بچه بازم تو شکمش ... سلام وقت بخیر، بله حتما در اولین فرصت رادیولوژی انجام بشه
سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز ... سلام وقت بخیر ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز ...
سلام خسته نباشید. چند روزه که گربم اسهال گرفته و نمیتونه دستشویی کنه چون دردش میاد و همش مقعدش رو لیس میزنه ... سلام وقت بخیر ابتدا باید مشخص شود منشا اسهال از چی هست ( روده بزرگ یا روده کوچک با حتی دلایل دیگر ) تا بتوان ...