سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو میخورن

سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ویتامین مخصوص پرندگان از دامپزشکی تهیه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام پرنده من یک دفعه پراش شروع کرده به ریختن از دیروز بعد بال هاش رو ماه های اولی که اوردمش چیدم الان ۱سال ... سلام وقت بخیر، احتمال ابتلا به بیماری‌های پوست و پر مطرح می‌باشد. توصیه میکنم یک عکس با کیفیت از عارضه یا ...
سلام من یه بچه گنجشک پیدا کردم یکی از پاهاش مثل اینکه مشکل داره فقط میپره نمیتونه پرواز کنه چیکارش کنم؟ بعد ... سلام وقت بخیر برای تشخیص مشکل پا باید توسط دامپزشک معاینه شود. در حال حاضر علاوه بر موارد غذایی که ذکر کردید ...
اردک سِنش یک ماهه ، شکلات خورده و بی حال شده ، نمیدونم چیکار کنم حالش داره بد تر میشه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات برای پرنده مضر و خطرناک می‌باشد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق داریم ۱ ماهش هست آوردمش بیرون خورد تو دیوار و افتاد رو فرش حالا نمیتونه رو پاهاش وایسا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما خطر ضربه به سر و عوارض متعاقب آن مطرح می‌باشد. قطعا پرنده باید معاینه ...