سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه قسمت صورتش به صورت پراکنده یه چیزی مثل گره که قسمت مو و پوستشه

سلام وقت بخیر

احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه
فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی کنید
ضایعات پوستی حتما نیاز به معاینه و‌نمونه برداری دارن

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر ایدوارم خوب باشید عذر خواهی میکنم ی سوالی داشتم من یک همستر دارم که یک سره در حال جویدن میله ... سلام وقت بخیر، از آنجا که دندان‌های جوندگان دائما در حال رشد و رویش می‌باشد، این جانوران برای برآورده سازی ...
سلام من میخواستم یه همستر بخرم الان که تابستونه ممکنه گرمازده بشه؟ اگه بشه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، در دمای اتاق باید باشن. در مسیر مستقیم یاد نباید باشن. همیشه آب تازه در دسترسشون باشه
سلام،خرگوش من حدود دوروز میشه که شکمش باد کرده و اصلا میلی به غذا نداره،خیلی هم گوشه گیر شده و بیحال،شکمش ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت با انسداد در دستگاه گوارش هست و باید معاینه بشه.
درود وقت بخیر جوجه تیغی من آلوده به کنه هست و من دنبال یک راه برای از بین بردنشان هستم لطفا راهکاری به من بدهید ...